پسته
آنتی اکسیدان بالا
آنتی اکسیدان ها برای سلامتی شما حیاتی هستند. آنها از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان دارند.
پسته خندان ایرانی حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بسیاری از مغزها و دانه های دیگر است. در واقع حاوی چیزی بیشتر از اسپند و اسپند است.
آنها از چشم شما در برابر آسیب ناشی از نور آبی و دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن محافظت می کنند، وضعیتی که در آن بینایی مرکزی شما مختل می شود یا از بین می رود.
علاوه بر این، پلی فنل ها و توکوفرول ها، دو گروه آنتی اکسیدانی فراوان در پسته، ممکن است به محافظت در برابر سرطان و بیماری قلبی کمک کنند.
کالری کم، پروتئین بالا
در حالی که خوردن آجیل فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما معمولاً کالری بالایی دارند.
خوشبختانه پسته جزو کم کالری ترین آجیل هاست. از آنجایی که پروتئین حدود 20 درصد وزن آنها را تشکیل می دهد، پسته از نظر محتوای پروتئین پس از بادام در رتبه دوم قرار دارد.
علاوه بر این، نسبت اسیدهای آمینه ضروری، که بلوک های سازنده پروتئین هستند، از تمام آجیل های دیگر بیشتر است.
این اسیدهای آمینه ضروری در نظر گرفته می شوند زیرا بدن شما نمی تواند آنها را تولید کند، بنابراین باید آنها را در رژیم غذایی خود دریافت کنید.
ممکن است به کاهش وزن کمک کند
با وجود اینکه آجیل یک غذای پر انرژی است، یکی از بهترین غذاها برای کاهش وزن است.
در حالی که مطالعات کمی برای بررسی اثرات پسته بر وزن وجود دارد، موارد موجود امیدوارکننده هستند. پسته سرشار از فیبر و پروتئین است که هر دو باعث افزایش احساس سیری می شوند و به شما کمک می کنند کمتر غذا بخورید.
یکی از عواملی که احتمالاً به خواص کاهش وزن پسته کمک می کند، ناتوانی در جذب کامل محتوای چربی است.
در واقع، مطالعات سوء جذب روغن های آجیل را نشان داده است.
پاین به این دلیل است که مقداری از چربی در دیواره های سلولی به دام می افتد و از هضم آن در روده جلوگیری می کند.
علاوه بر این، پسته پوست کنده برای خوردن آگاهانه مفید است، زیرا پوست کندن مغزها زمان می برد و سرعت خوردن را کاهش می دهد.
پوسته های افزایش یافته همچنین به شما نتیجه می دهد که چه مقدار می خورید. یک مطالعه نشان داد کسانی که بادام زمینی میخورند، ۴۱ درصد کالری کمتری
نسبت به کسانی که بادام زمینی میخورند، مصرف میکنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.