معلم خلاقی که با رنگ صنعتی حروف الفبا را به دانش آموزان یاد می دهد

رنگ آمیزی الکتروفورز می تواند دو نوع اصلی باشد، یعنی نقاشی کاتافورز و نقاشی الکتروفورز.

نقاشی کاتافورزیس: شامل غوطه ور کردن قطعات مورد استفاده در یک مخزن است که به قطب منفی یک ژنراتور الکتریکی متصل می شود، جایی که برخی از الکترودهای متصل به قطب مثبت نیز غوطه ور می شوند.

رنگ صنعتی استفاده های زیادی در صنایع مختلف دارد.

میدان الکتریکی و پدیده‌های الکتروشیمیایی که ایجاد می‌شوند، رسوب محصول رنگ روی قطعه و انجماد رنگ را تعیین می‌کنند که سپس در کوره پلیمریزه می‌شود.

نقاشی کاتافورتیک که این فرآیند را تشکیل می دهد از موارد زیر تشکیل شده است:

یک اتصال دهنده، بر اساس رزین اپوکسی یا اکریلیک، دومی امکان حفظ زیبایی شناسی محصول را حتی در تماس مستقیم با عوامل جوی بدون تغییر می دهد.

رنگدانه‌ها و پرکننده‌ها، عموماً ماهیت معدنی دارند، رنگ، ظاهر لایه و مقاومت در برابر خوردگی فیلم اعمال شده را تعیین می‌کنند.

افزودنی ها و حلال ها: می توان از حلال های قطبی که در آب محلول هستند یا حلال های آپولار که در آب محلول نیستند استفاده کرد.

هنگامی که از مخزن خارج شد، قطعه تحت درمان با مایع حمام (اولترافیلتر) شسته می‌شود، با تجهیزات ویژه‌ای شبیه به دستگاه اسمز معکوس استخراج می‌شود، که سپس به داخل مخزن می‌افتد تا تلفات رنگ به حداقل برسد.

سپس قطعه رنگ شده با آب غیر معدنی شسته می شود.

این فیلم در حال حاضر به اندازه کافی جامد است، بنابراین شستشوهای بسیار کاملی انجام می شود که چکه ها و رسوبات را که ظاهر سطح قطعه را تغییر می دهد از بین می برد.

پیوند متقابل فیلم بسته به نوع رنگ مورد استفاده در دماهای بالا از 130 تا 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه انجام می شود.

بسته به کاربرد نهایی محصول، این محصولات متعاقباً می توانند با روکش های پودری یا مایع پوشش داده شوند.

رنگ آمیزی با آنافورزیس: این فرآیند شبیه به روش کاتافورز است، تنها با این تفاوت که قطبیت ها معکوس می شوند.

این فناوری امروزه چندان مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، زیرا با استفاده از کاتافورز جایگزین شده است و بسیار سودمندتر و کاربردی‌تر تلقی می‌شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.